Getting Started

TopicRepliesCreatedsort iconLast reply
can't get Manticore (nor Nixie) to work on Win10 3 1 year 12 weeks ago
by rv8flyboy
1 year 11 weeks ago
by rv8flyboy
First try with Nvidia jetson Nano and Manticore 7 1 year 13 weeks ago
by pepper
1 year 12 weeks ago
by rv8flyboy
PIR Sensor 4 1 year 15 weeks ago
by psh
1 year 14 weeks ago
by GroG
OpenCv Filters from Nixie in Manticore? 1 1 year 17 weeks ago
by pepper
1 year 17 weeks ago
by kwatters
Inmoov do math 2 1 year 18 weeks ago
by pepper
1 year 18 weeks ago
by pepper
Inmoov talk 3 1 year 19 weeks ago
by Ege Norcu
1 year 18 weeks ago
by GroG
Connecting Problems to Arduino 3 1 year 20 weeks ago
by Ethendroil
1 year 6 weeks ago
by Francesco
Kinect 360 openNI 6 1 year 21 weeks ago
by sergi8899
1 year 18 weeks ago
by SurferJim
Help 4 1 year 23 weeks ago
by SurferJim
1 year 23 weeks ago
by SurferJim
ask.pannous and audio delay 0 1 year 23 weeks ago
by rv8flyboy
n/a
Problème Java ? 1 1 year 27 weeks ago
by Lfleur
1 year 27 weeks ago
by kwatters
InMoov2 config files 2 1 year 37 weeks ago
by jcooper24
1 year 37 weeks ago
by jcooper24
problème de communication 2 1 year 37 weeks ago
by Lfleur
1 year 37 weeks ago
by Lfleur
update system "install all" by proxy 1 1 year 42 weeks ago
by jason_wong
1 year 42 weeks ago
by GroG
InMoov talks to itself 1 1 year 43 weeks ago
by Richard Finch
1 year 41 weeks ago
by Ray.Edgley
Changing Language (tr-TR) 10 1 year 45 weeks ago
by MerveT
35 weeks 6 days ago
by hairygael
noob help 1 1 year 48 weeks ago
by 1Robomaker
1 year 48 weeks ago
by GroG
Having arduino trouble 3 1 year 48 weeks ago
by 1Robomaker
1 year 46 weeks ago
by 1Robomaker
Error Start MRL after Arduinoport open 2 1 year 48 weeks ago
by Detlef Dormann
1 year 48 weeks ago
by GroG
Because my Immoov has 2 speeds 0 1 year 49 weeks ago
by joboal
n/a
Basic questions on attachables and I2CControl 8 2 years 3 days ago
by Alexinator40
2 years 17 hours ago
by GroG
Conversational AI 0 2 years 1 week ago
by SurferJim
n/a
Setting up Manticore on the Raspberry Pi 3 running Buster 0 2 years 3 weeks ago
by Ray.Edgley
n/a
Arduino service wont start through IDE 13 2 years 3 weeks ago
by Alexinator40
2 years 2 weeks ago
by Alexinator40
MRL Raspberry PI 4 64 Bit 5 2 years 3 weeks ago
by Merkstenix
2 years 3 weeks ago
by Merkstenix