Getting Started with MRL on OracleJDK8u91/Eclipse Mars.2 Release (4.5.2)/WIN10

Hi !

i am trying to get the mrl started in eclipse like described here (http://myrobotlab.org/quick_start)
pressing F11 starts opening a 

"[main] ERROR class org.myrobotlab.runtime.ProcParser  - proc data not found - not a Linux system?"

is there an ability to start it on my Win10 Machine? and if, How... Couldn't find something here about changing code for WIn10 on this

public static final String cpuinfoPath = "/proc/cpuinfo";

 

Thanks in advance

Jens

PS found this on the dark side of the internet, but that seems outdated... 

https://blogs.msdn.microsoft.com/oldnewthing/20041021-00/?p=37513/

 

GroG's picture

AHOY JKR_HH !!! SWITCH TO THE

AHOY JKR_HH !!!

SWITCH TO THE LIGHT SIDE (SWITCH TO DEVELOP BRANCH !!!)

jkr_hh's picture

Always look on the light side of life...

Hi Greg,

:-)
ok i cloned the Devel Branch, but error persists... 

log
-----------------
develop
22:07:55.188 [main] ERROR class org.myrobotlab.logging.Logging - ------
java.io.FileNotFoundException: \proc\cpuinfo ...
-----------------
Seems the ProcParser is only designed for linux systems, as stated in the error... 
shall i try to mess around there or is there an simple solution for Win10 environments?
BTW: due to offline work i can't be online all my time...
Thanks for feedback, so far...
J
GroG's picture

Hey I get that too

Hey I get that too ! 

develop
19:14:27.983 [main] ERROR class org.myrobotlab.logging.Logging - ------
java.io.FileNotFoundException: \proc\cpuinfo (The system cannot find the path specified)
at java.io.FileInputStream.open(Native Method)
at java.io.FileInputStream.<init>(FileInputStream.java:138)
at java.io.FileReader.<init>(FileReader.java:72)
at org.myrobotlab.runtime.ProcParser.getContents(ProcParser.java:120)
at org.myrobotlab.runtime.ProcParser.getArmInstructionVersion(ProcParser.java:72)
at org.myrobotlab.runtime.ProcParser.main(ProcParser.java:371)
------
 
19:14:28.221 [main] ERROR c.myrobotlab.runtime.ProcParser - proc data not found - not a Linux system?
19:14:28.221 [main] INFO  c.myrobotlab.runtime.ProcParser - null
19:14:28.221 [main] INFO  c.myrobotlab.runtime.ProcParser - null
 
 
But only when I hit F11 with ProcParser in the IDE focus.

Go to http://myrobotlab.org/quick_start

 
Read this part (I think your close) ... :)
 
  • Switch to Java view and double-click org.myrobotlab.service.Runtime  This will bring the Runtime service into the editor. The Runtime is the first service which starts when MyRobotLab begins. It controls starting and stopping other Services.  This is the service we want to start to run MyRobotLab interactively through the Eclipse debugger.

  • PRESS F11
    This will start the debugger, which if you don't have any errors should start the Runtime service. You can switch to the debug perspective, and it should look like this.